ХАЏИСКИ ДООЕЛ КУМАНОВО

ХАЏИСКИ ДООЕЛ е основан во 2002 година со седиште во Куманово. Основна дејност на фирмата е трговија со опрема и храна за домашни миленици како и риболовен прибор на големо и мало.

Познати брендови од кои увезуваме: Valman (Padovan), S.T.A, Еffeffe, FOP, Carson, MILO-Италија, Мepps-Франција, АГРОМАРКЕТ (OLA)-Бугарија,

DAM, FLEXI- Германија, MEADOW-PET LTD,ATMAN, TESORO-Кина,

BEEZTEES, TOLSA-Холандија, MAROS MIX, NORMARK-Унгарија, Hayabusa-Јапонија,

TROPICAL, ROBINSON EUROPE-Полска, MATIS-PET-Хрватска,

STREAMER-Србија,