ХАЏИСКИ ДООЕЛ КУМАНОВО

ХАЏИСКИ ДООЕЛ е основан во 2002 година со седиште во Куманово.Основна дејност на фирмата е тргување со опрема и храна за домашни миленици и риболовен прибор на големо и мало.

Познати брендови од кои увезуваме:Valman (Padovan), S.T.A, effeffe, FOP, Carson, MILO-Италија, mepps-Франција, АГРОМАРКЕТ (OLA)-Бугарија,

DAM, FLEXI- Германија, MEADOW-PET LTD,ATMAN, TESORO-Кина,

TOLSA-Холандија, MAROS MIX, NORMARK-Унгарија, Hayabusa-Јапонија,

Tropical, ROBINSON EUROPE-Полска, MATIS-PET-Хрватска,

STREAMER-Србија.