ОПШТИ УСЛОВИ И ПРАВИЛА ЗА ИСПОРАКА

  • Испораката на производите се врши на адресата која купувачот ја определил при изготвување на нарачката.
  • Сите потврдени нарачки помеѓу 07:00 и 13:00 часот ќе бидат испорачани истиот ден, а нарачките потврдени после 13:00 часот, ќе бидат испорачани наредниот ден.*
  • Испораката на производите се врши на целата територија на Р.Македонија.
  • Рокот на испорака е 24 до најмногу 48 часа од потврда на нарачката. Доколку нарачката е направена во неработен ден, рокот за исорака започнува да тече од првиот работен ден. Во рокот на испорака не се сметаат неработните денови.
  • Испораката е бесплатна на целата територија на Република Македонија, за нарачки над 1.500 денари, додека за сите нарачки со износ помал од 1.500 денари за испорака се наплаќа по 150 денари.

Ако Ви се потребни дополнителни информации можете да не контактирате по телефон или пишете ни e-mail.