07b1793b4154d09d80a164ef687a1ae8-250x170
26170423_1566550850100710_7947761555213647593_o
SFDF

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

WWW.HADZISKI.COM.MK!

Во нашата продавница може да изберете речиси од голем број на производи за вашето хоби. Ние нудиме производи од  светски познати производители..

Испорака

Вашата нарачка ке ја добиете брзо преку курирска компанија на по ваш избор откако ке ја потврдиме во нашиот центар на нарачки ќе ја испорачаме брзо за само 24 часа до најмногу 48 часа во кое било населено место во Македонија.

Испораката е бесплатна на целата територија на Република Македонија, за нарачки над 1.500 денари, додека за сите нарачки со износ помал од 1.500 денари за испорака се наплаќа по 150 денари.

Нарачувањето се одвива едноставно преку интернет сајтот без регистрација или по телефон.

Нарачките ги пракаме секој работен ден до 13,00 часот

Ако ви треба дополнителни информации или сакате да нарачате исто така можете да не контактирате по телефон или пишете ни e-mail . Ние ќе бидеме среќни да ви помогнeме со вашата одлука